Vitaliteitstraject
 1. Home
 2. Werknemers
 3. Vitaliteitstraject

Vitaliteitstraject

Meer plezier, voldoening en zingeving

Je functioneert op je best als je écht lekker in je vel zit. Dan ervaar je plezier, voldoening en zingeving in je werk. Dat lukt niet altijd. Dreig je uit te vallen, ben je recent uitgevallen of gedeeltelijk aan het werk? Of zit je al een tijdje thuis? Dan kan het Vitaliteitstraject van Het Publieke Domein veel betekenen voor jou. Je krijgt weer kracht en vertrouwen en durft stappen te zetten naar werkhervatting.

Je gaat aan de slag met:

 • Persoonlijk leiderschap
 • Ervaringen
 • Acceptatie
 • Borging
 • Plan maken

Terug in eigen kracht

Het Vitaliteitstraject is individueel. De inhoud is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Wij gebruik van gedragstherapie en een oplossingsgerichte aanpak. We werken samen met verschillende deskundigen. Het Vitaliteitstraject duurt ongeveer 16 weken. 

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of een oriënterend gesprek: info@hetpubliekedomein.nl of telefonisch via 030 208 11 53.

  Dankbaarheid overheerst voor de mogelijkheden die ik van Het Publieke Domein heb gekregen. De begeleiding, coaching, sturing die ik heb mogen ontvangen is een verrijking gebleken. Het afgelopen jaar heb ik gezocht, onderzocht, geweifeld, stappen gezet, ontdekt, genoten en geleerd.

  Bij de gemeente Buren heb ik kunnen geven maar ook mogen ontvangen; ook hierdoor ben ik gegroeid. Dankbaarheid is het woord dat ik gebruikt heb. Dit woord is niet op zichzelf staand maar is nauw verbonden aan de vele mensen van Het Publieke Domein die me dit traject gegund hebben.

  Rob van den Hooff

  HET TRAJECT

  Nulmeting en intake

  Je vult voorafgaand aan het intakegesprek een vragenlijst in. De antwoorden en resultaten worden individueel besproken met één van onze deskundigen.

  Programma op maat

  Na de intake stelt de deskundige een vitaliteitsprogramma voor jou op. Dit stappenplan omschrijft de doelstellingen om vitaal te worden en te blijven.

  Opdrachten en gesprekken

  Je voert verschillende opdrachten uit onder begeleiding van een deskundige.

  Afronding

  Je stelt samen met de deskundige een persoonlijk actieplan op om vitaal te blijven, ook in de toekomst.

  Bied je medewerker perspectief met onze dienst contractovername.

  Benieuwd naar de opties?

  Meer informatie

  Share This