Duurzaam Inzetbaarheidstraject
 1. Home
 2. Werknemers
 3. Duurzaam Inzetbaarheidstraject

De stap naar de baan die past bij jouw kerntalenten

Iedere organisatie is aan veranderingen onderhevig. Dat vraagt flexibiliteit van jou als medewerker en dat doet steeds weer een beroep op kennis, vaardigheden en gedrag.

Het Duurzaam Inzetbaarheidstraject zorgt ervoor dat je weet hoe mee te bewegen met veranderingen in functie of werkomgeving, nu en in de toekomst, zonder jezelf te verliezen. Je neemt de regie over je eigen loopbaan. Onze aanpak is gebaseerd op positieve psychologie. Wij leggen samen met jou het fundament voor keuzes in loopbaan en leven.

Stilstaan om vervolgens de juiste stap te zetten

Het traject biedt een stevig fundament om duurzame keuzes te maken. Het gaat om zowel professionele als persoonlijke keuzes. Het traject is individueel en neemt ongeveer 3 weken in beslag. Je wordt begeleid door diverse professionals.

Regie over jouw loopbaan

Het Publieke Domein biedt je hierbij de mogelijkheid om de regie over jouw loopbaan en toekomst in eigen hand te nemen. Dit doen wij door het Duurzaam Inzetbaarheidstraject onder begeleiding van een ervaren adviseur aan te bieden en je te koppelen aan een ervaren loopbaancoach. Hierbij wordt gestreefd naar een scherp inzicht in jouw intrinsieke waarden, de impact van jouw keuzes op de omgeving en daarin zo effectief mogelijk handelen. Het tempo van veranderingen in de publieke sector of daarbuiten is zo hoog dat professionaliteit betekent ervoor zorgen dat je blijft leren. Dat is precies wat wij met het DIT en de persoonlijke begeleiding van de loopbaancoach bij Het Publieke Domein beogen.

Geen kortstondig traject

De ondersteuning en begeleiding van Het Publieke Domein vindt niet alleen plaats bij het verwerven van een nieuwe functie of opdracht, maar vindt gedurende jouw hele loopbaan plaats. Dit houdt in dat wij elkaar scherp houden op verbetering en verdieping, om zo het beste uit jouw talenten en kwaliteiten te halen.

Lees meer over het Duurzaam Inzetbaarheidstraject

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

HET TRAJECT

Intakegesprek 

Dit is een inventarisatie van jouw behoeftes en toekomstige gewenste situatie onder leiding van een deskundige. 

KernTalenten-assessment (KTA)

Een gecertificeerd KernTalenten-analist begeleidt jou. Het KTA geeft inzicht in aard, potentieel en intrinsieke motivatie. 

Diepte-interview

Samen met een arbeidspsycholoog ga je dieper in op de drijfveren, waarden en motieven. Ook krijg je inzicht in de mate waarin de KernTalenten zijn ontwikkeld tot competenties. 

e-Portfolio

Alle resultaten verzamel je in een e-Portfolio in de door onszelf ontwikkelde arbeidsmarktverkenner. Via dit systeem kun je jezelf presenteren bij (toekomstige) werkgevers. Je bent en blijft zelf eigenaar en beheerder van het e-Portfolio.

HET RESULTAAT

 • Je hebt stilgestaan bij jouw talenten, wensen, vitaliteit, veerkracht en specifieke ontwikkelbehoefte
 • Je bent in beweging gekomen om jezelf te versterken waar nodig
 • Je kan jezelf krachtig en authentiek presenteren

  Bied je medewerker perspectief met onze dienst contractovername.

  Benieuwd naar de opties?

  Meer informatie

  Share This