Contractovername
 1. Home
 2. Werknemers
 3. Contractovername

Regie over eigen loopbaan

Soms past het jasje niet meer, je bent toe aan iets anders, misschien elders. De vraag die soms rijst, naast alle andere emoties die spelen, is: hoe ga je om met jouw zijn, jouw talent, jouw kennis en jouw opgebouwde ervaring?

Nieuw perspectief

Bij verandering ontstaat er meestal een onzekere fase. Dit is een hele uitdaging en zeker ook een lastige situatie, die veel energie kan vragen.

Zelfvertrouwen wordt gecreëerd door:

 • Inzicht te verkrijgen in jouw succesfactoren en faalrisico’s
 • Vertalen van jouw toegevoegde waarde
 • Ervoor zorgen dat je onderscheidend bent.

Het Publieke Domein ondersteunt jou in deze veranderingsfase op weg naar het verkrijgen van (meer) zelfvertrouwen met betrekking tot jouw loopbaan en het verkrijgen van nieuw perspectief.

Jouw talenten

Om succesvol de volgende stap in jouw loopbaan te kunnen zetten, is beheersing van de eigen vakdiscipline vaak niet meer voldoende. Het Publieke Domein ondersteunt je bij herbezinning, ontdekken van jouw kerntalenten en ambities. Wij begeleiden je bij het realiseren van de volgende loopbaanstap.

Vanuit jouw eigen kracht de volgende stap zetten

Het Publieke Domein biedt je de mogelijkheid om de regie over jouw loopbaan en toekomst in eigen hand te nemen. Dit doen wij door het Duurzaam Inzetbaarheidstraject (DIT)Executive Traject of de weg naar Zelfstandig ondernemerschap aan te bieden en je te koppelen aan een ervaren loopbaancoach en manager. Samen met jouw coach en manager werk je toe naar een scherp inzicht in jouw intrinsieke waarden, de impact van jouw keuzes op de omgeving en hoe je daarin zo effectief mogelijk kunt handelen. 

Een leven lang leren

Het tempo van veranderingen in de publieke sector of daarbuiten is zo hoog dat professionaliteit betekent ervoor zorgen dat je blijft leren. Dat is precies wat wij met het DIT en het Executive Traject en de persoonlijke begeleiding bij Het Publieke Domein beogen. De ondersteuning en begeleiding van Het Publieke Domein vindt niet alleen plaats bij het verwerven van een nieuwe functie of opdracht, maar gedurende jouw hele loopbaanstap. Dit houdt in dat wij elkaar gedurende jouw gehele verdere loopbaan scherp zullen blijven houden op verbetering en verdieping, om zo het beste uit jouw talenten en kwaliteiten te halen.

Zo kan je blijvend met plezier en energie naar jouw werk gaan.      

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

  Mijn blik verruimen en mezelf blijven ontwikkelen, dat geeft me energie

  Zo eens in de zoveel tijd kriebelt het bij Edith Ticheloven. Dan wil ze vooruit. ‘Ik houd van ruimte, vernieuwing en beweging’. In Het Publieke Domein heeft ze een ideale partner gevonden, die haar de kans geeft te onderzoeken wat haar plezier geeft in haar werk. Edith Ticheloven stapte 17 jaar geleden over van een bank naar een kleine gemeente, om zich ook daar in te zetten voor de kwaliteit van de bedrijfsvoering. ‘Bij een gemeente draag je bovendien bij aan maatschappelijke doelen en dat vond ik aantrekkelijk.’ Zeven jaar later verkast ze naar Gorinchem, waar ze als kwaliteitsmanager eerst meewerkt aan het project ‘Gorinchem Verbetert’. Daarna bouwt ze als hoofd aan een nieuw team, Vastgoed & Belastingen (grondbeleid en vastgoedbeleid). ‘Ik was niet echt op zoek, maar het nieuwe was eraf en routine en stress bepaalden de dag. Op aanraden van een oud-collega ben ik met Het Publieke Domein gaan praten.’ Dat werd een warm en prettig gesprek. ‘Ze wilden met mij in zee en boden me een aanstelling voor onbepaalde tijd aan én een loopbaantraject, bestaande uit management-assessments, een talentenonderzoek en loopbaancoaching. Ik zocht verbaasd naar het addertje onder het gras. Maar dat was er niet. Ik kreeg […]

  lees meer

  HET TRAJECT

  • Je krijgt bij ons – onder voorwaarden – een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, zonder proeftijd en met behoud van gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden inclusief opgebouwde pensioen bij het ABP
  • Je krijgt bij aanvang van het dienstverband bij Het Publieke Domein de mogelijkheid om deel te nemen aan het Duurzaam Inzetbaarheidstraject (DIT)Executive Traject of de weg naar Zelfstandig ondernemerschap
  • Samen met de aan jou toegewezen loopbaancoach en manager maak je keuzes voor de verdere loopbaan

   

  HET RESULTAAT

  • Je hebt stilgestaan bij jouw talenten, wensen, vitaliteit, veerkracht en specifieke ontwikkelbehoefte
  • Je bent in beweging gekomen om jezelf te versterken waar nodig
  • Je kan jezelf krachtig en authentiek presenteren

  Word de nieuwe flexibele ambtenaar bij Het Publieke Domein!

  Benieuwd waar wij het voor doen?

  Meer informatie

  Share This