Ons team
  1. Home
  2. Over ons
  3. Ons team

Onze managers

Onze managers bouwen aan regionale netwerken en gaan duurzame relaties met opdrachtgevers en medewerkers aan. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten uit de overheidssector (het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen, etc. etc.). De manager coacht en begeleidt de professional van Het Publieke Domein naar een functie waar zijn/haar talent en energie tot zijn/haar recht komt.

Wilt u kennis maken of heeft u vragen, dan kunt u zich richten tot de manager in uw regio.

Alfred

Ballast

Executives
Directeur  

06 19 53 44 88

meer info

HR-man in hart en nieren met stevige roots in de gemeentelijke sector, zo kun je Alfred typeren. Leerde als opdrachtgever de kracht van het HPD-concept kennen om er vervolgens zijn steentje aan te willen bijdragen. Beschouwend, eerlijk, maatschappelijk betrokken. Het gaat om de mens, of dat nu een opdrachtgever of een overstappende medewerker betreft. ‘Eigen regie’ schrijft hij in hoofdletters; zélf verantwoordelijkheid nemen.

Martijn

van Wees

Groningen / Friesland / Drenthe / Flevoland / Noord-Holland
plv. directeur

06 11 69 18 11

meer info

Martijn heeft flink wat jaren in verschillende grote en kleine overheidsorganisaties gewerkt, zowel op inhoud (dienstverlening) als in (lijn-)managementrollen. Hij gelooft in de combinatie van vertrouwen en eigenaarschap en is er van overtuigd dat mensen de organisatie maken.

Nathalie

Sanchez

Gelderland / Overijssel

06 29 35 23 08

meer info

Nathalie startte haar carrière als officier bij Defensie. Daarna heeft zij ruime ervaring opgedaan als manager en adviseur binnen de rijksoverheid en gemeentelijke overheden. Haar kracht zit in het inspireren en enthousiasmeren van mensen. Zij stimuleert en daagt uit, gericht op ontwikkeling en groei. Energiek, positief, betrokken, daadkrachtig en oprecht zijn woorden die haar typeren. Nathalie gelooft in werkgeluk voor iedereen.

Patricia

Rath

Noord-Brabant / Limburg

06 11 24 95 68

meer info

Met haar ondernemende karakter en brede oriëntatie is Patricia van nature een teamspeler die mee wil helpen het pad naar jouw toekomst te bepalen. Patricia heeft een commerciële instelling en neemt je graag daarin mee om je eigen netwerk verder uit te breiden, vorm te geven en je te ondersteunen in het vinden van een nieuwe uitdaging.

Mark

Hille

Utrecht / Zuid-Holland / Zeeland

06 11 46 07 49

meer info

Mensen in zijn omgeving beschrijven Mark als een betrokken persoon, een ‘mensen-mens’, iemand die graag bijdraagt om mensen te laten groeien. Een professional die vanuit nieuwsgierigheid vragen stelt om tot de kern te komen. Gedreven en met liefde actief in de publieke sector, met daarbij veel ervaring als verbindende en coachende manager.

Onze Loopbaancoaches

Karen

Reichert

Loopbaancoach

meer info

Als coach, trainer en adviseur werkt Karen vanuit het motto: waarderen wat er is, ontdekken wat er kan. Zij is gericht op het ontwikkelen en benutten van (verborgen) talenten, zodat je een waardevolle bijdrage levert aan jezelf en de organisatie waarvoor je werkt of gaat werken.

Ageeth

van der Velden

Loopbaancoach, KernTalentenanalist

meer info

Het KernTalentenassessment dat Ageeth uitvoert, maakt inzichtelijk wie jij bent, wat jou intrinsiek motiveert en wat jouw potentieel is. De uitkomst hiervan is het uitgangspunt voor de loopbaancoaching.  Ageeth is betrokken, empathisch, geduldig en integer. Zij heeft ruime en uiteenlopende werkervaring in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en het MBO- en HBO-onderwijs.

Herre

Trujillo

Coach arbeid en gezondheid, manager begeleiding

meer info

Herre heeft 25 jaar ervaring in HR bij nationale en internationale organisaties op het gebied van Talentmanagement en Duurzame inzetbaarheid. Hij helpt medewerkers en organisaties met de vragen als:

– Hoe sta ik ervoor in de wereld van werk?
– Wat werkt voor mij?
– Hoe ervaar ik mijn werk?
– Wat kan ik doen als het tegenzit?

Sara

Bloemers

Arbeids- en organisatiepsycholoog

meer info

Sara is arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft ruime ervaring binnen de publieke sector en jaren ervaring met talentontwikkeling. Zij streeft ernaar om competenties, talenten en drijfveren op de juiste plek in te zetten. Betrokkenheid, transparantie en integriteit zijn haar belangrijkste eigenschappen.

Ineke

Bodewes

Loopbaancoach

meer info

Ineke gelooft in de kracht en het potentieel van mensen, en weet hen daarmee in contact te brengen. Zichzelf verbinden met haar gesprekspartner is vanzelfsprekend voor haar, en daarbij koppelt zij diepgang aan realiteitszin. Als leidinggevende en als coach draagt zij al ruim 30 jaar bij aan de ontwikkeling van mensen in organisaties.

Jacco

Stolker

Coach zelfstandig ondernemerschap

meer info

Als coach naar ondernemerschap combineert Jacco zijn ervaring als ondernemer, trainer en KernTalentenanalist om mensen vanuit hun kracht en authenticiteit te coachen.

Linda

ter Steeg

Loopbaancoach en trainer

meer info

Veranderingen kunnen soms voor behoorlijke uitdagingen zorgen. Veerkracht en eigen regie helpen bij het vormgeven van die veranderingen. Dit zijn voor Linda in haar werk als coach en trainer belangrijke speerpunten. Hoe is het nu en wat heb jij nodig om de volgende stap te kunnen zetten? 

Onze Recruiters

Onze recruiters zorgen voor de goede match tussen onze opdrachtgevers en onze kandidaten, zowel in- als extern.

Ashmie

Ramkhelawan

Recruiter

030 200 8879

Dominique

Hesta

Recruiter

030 200 8879

Imane

Boutayeb

Recruiter

030 200 8879

Nabil

Lakbach

Recruiter

030 200 8879

William

Hulshof

Recruiter

030 200 8879

Onze P&O adviseurs

 

Onze P&O adviseurs hebben veel ervaring in de publieke sector. Zij ondersteunen de managers en fungeren als gesprekspartner voor de directie.

Kimberly

de la Parra

P&O Adviseur

Inssaf

Ofakkir

P&O Adviseur

Word de nieuwe flexibele ambtenaar bij Het Publieke Domein!

Benieuwd waar wij het voor doen?

Meer informatie

Share This