Over ons

Van de sector, voor de sector

De Nederlandse overheid bestaat uit mensen die iedere dag opnieuw hun kennis, ervaring en motivatie inzetten voor onze samenleving. Een samenleving die voortdurend in beweging is en dus vraagt om ambtenaren die meebewegen en waarde toevoegen op plaatsen waar daar vraag naar is.

Onze missie is het behouden van waardevolle kennis en ervaring voor de publieke sector. Met onze diensten Kennisverrijking, Contractovername,  de Flexibele Ambtenaar en Exclusieve Posities zorgen wij dat talent voor de publieke sector behouden blijft, doorontwikkeld en gewaardeerd wordt. Wij zijn van de sector voor de sector. Met elkaar, voor elkaar.

Bij Het Publieke Domein ondersteunen we organisaties in verschillende domeinen, zoals het Sociaal Domein, Ruimtelijk Domein, Finance en ICT. Wij weten welke competenties een ambtenaar nodig heeft om nu en in de toekomst succesvol te zijn in de publieke sector.

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Fenneke Thors

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Maurice Lindaart

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities

Herre Trujillo

Coach arbeid en gezondheid