Diensten

Opdrachtgevers Flexibele ambtenaar

Je hebt altijd een optie.

Ambtenaren zijn van onschatbare waarde. Ze beheersen hun vak en zijn gedreven om bij te dragen aan de maatschappij. Of dit nu op gemeentelijk, provinciaal, of nationaal niveau is. Hun dagelijkse werk heeft direct impact op hun eigen leefomgeving en daar zijn ze met recht trots op.

De moderne samenleving vereist bovendien wendbaar overheidsapparaat. Ambtenaren begrijpen dat duurzame inzetbaarheid en flexibiliteit van essentieel belang zijn, voor zowel persoonlijke groei als het behalen van resultaten. Ze blijven niet werken op één plek; door actief te zijn op diverse locaties en binnen verschillende overheidsinstanties blijven ze constant werken aan hun eigen ontwikkeling.

Dit doen ze niet alleen om de samenleving beter van dienst te zijn en hun expertise in te zetten waar die nodig is, maar ook om nieuwe ervaringen op te doen. Ze nemen de regie over hun eigen loopbaan en ontdekken niet alleen nieuwe mogelijkheden om bij te dragen aan de publieke zaak, maar ook waar ze zelf toe in staat zijn.

Het Publieke Domein maakt dit alles mogelijk door boeiende opdrachten bij overheidsinstanties te combineren met persoonlijke ontwikkelingskansen en de vertrouwde arbeidsvoorwaarden die ambtenaren gewend zijn. Als flexibele ambtenaar bij Het Publieke Domein ben je namelijk verzekerd van een vast contract, een aantrekkelijk salaris en voortzetting van je pensioen bij het ABP.

De veelzijdigheid aan opdrachten en werkplekken drijft flexibele ambtenaren en wekt hun nieuwsgierigheid naar nieuwe uitdagingen. Ze herkennen niet alleen kansen, ze omarmen ze.

Het eindresultaat?

Ambtenaren die steeds krachtiger bijdragen aan het algemeen belang en hun loopbaan een vlucht zien nemen.

Dát zijn flexibele ambtenaren.

Waarom werken
bij Het Publieke Domein

Werken bij de overheid betekent het verschil maken in het leven van burgers. Dat doe je in de zekerheid van een vast contract met uitstekende voorwaarden. Het Publieke Domein voegt daar vrijheid en afwisseling aan toe. De vrijheid om met een vast contact, een goed salaris én het opgebouwde ABP-pensioen op steeds nieuwe plaatsen bij te dragen aan de publieke sector. Word jij onze flexibele ambtenaar?

Gezonde werk-privé balans
Vast contract met een goed salaris
Afwisselende opdrachten
Kans om iets bij te dragen
Opdrachtgevers Nieuws
Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Alen Babiç

Recruiter

Ashmie Ramkhelawan

Recruiter

Nabil Lakbach

Recruiter

William Hulshof

Recruiter