Het team

Filters
Herstel

Onze Managers ontwikkelen regionale netwerken en onderhouden bestendige verbindingen met partners en teamleden. Als primaire contacten ondersteunen en sturen zij professionals naar rollen waarin hun capaciteiten optimaal worden benut. Voor informatie of vragen benader de regionale manager.

Onze P&O adviseurs hebben uitgebreide ervaring binnen de publieke sector. Ze ondersteunen managers actief en zijn een belangrijke gesprekspartner voor de directie. Ze spelen een cruciale rol in zowel de operationele als strategische aspecten van personeelsmanagement.

Onze Recruiters koppelen zorgvuldig gekozen kandidaten aan passende functies bij overheid en andere publieke organisaties, waarbij ze streven naar een ideale match voor langdurig succes.

Adviseurs bij Het Publieke Domein zijn gespecialiseerd in Arbeid, Mobiliteit en Werving & Selectie. Ze bieden gerichte ondersteuning en expertise om organisatie- en personeelsdoelstellingen te realiseren.

Alfred Ballast

HR-man in hart en nieren met stevige roots in de gemeentelijke sector, zo kun je Alfred typeren. Leerde als opdrachtgever de kracht van het HPD-concept kennen om er vervolgens zijn steentje aan te willen bijdragen. Beschouwend, eerlijk, maatschappelijk betrokken. Het gaat om de mens, of dat nu een opdrachtgever of een overstappende medewerker betreft. ‘Eigen regie’ schrijft hij in hoofdletters; zélf verantwoordelijkheid nemen.

Alfred
Ballast
Manager Executives
06 19 53 44 88

Martijn van Wees

Martijn heeft flink wat jaren in verschillende grote en kleine overheidsorganisaties gewerkt, zowel op inhoud (dienstverlening) als in (lijn-)managementrollen. Hij gelooft in de combinatie van vertrouwen en eigenaarschap en is er van overtuigd dat mensen de organisatie maken.

Martijn
van Wees
Plv. directeur en Manager Noord
06 11 69 18 11

Nathalie Sanchez

Nathalie startte haar carrière als officier bij Defensie. Daarna heeft zij ruime ervaring opgedaan als manager en adviseur binnen de rijksoverheid en gemeentelijke overheden. Haar kracht zit in het inspireren en enthousiasmeren van mensen. Zij stimuleert en daagt uit, gericht op ontwikkeling en groei. Energiek, positief, betrokken, daadkrachtig en oprecht zijn woorden die haar typeren. Nathalie gelooft in werkgeluk voor iedereen.

Nathalie
Sanchez
Manager Oost
06 29 35 23 08

Patrica Rath

Met haar ondernemende karakter en brede oriëntatie is Patricia van nature een teamspeler die mee wil helpen het pad naar jouw toekomst te bepalen. Patricia heeft een commerciële instelling en neemt je graag daarin mee om je eigen netwerk verder uit te breiden, vorm te geven en je te ondersteunen in het vinden van een nieuwe uitdaging.

Patricia
Rath
Manager Zuid
06 11 24 95 68

Mark Hille

Mensen in zijn omgeving beschrijven Mark als een betrokken persoon, een ‘mensen-mens’, iemand die graag bijdraagt om mensen te laten groeien. Een professional die vanuit nieuwsgierigheid vragen stelt om tot de kern te komen. Gedreven en met liefde actief in de publieke sector, met daarbij veel ervaring als verbindende en coachende manager.

Mark
Hille
Manager Midden
06 11 46 07 49

Fenneke
Thors
Adviseur Arbeid & Mobiliteit
030 200 88 79

Maurice
Lindaart
Adviseur Arbeid & Mobiliteit
030 200 88 79

Veroniek
Smits
Adviseur Exclusieve posities
030 200 88 79

Alen
Babić
Recruiter
030 200 88 79

Ashmie Ramkhelawan
Ashmie
Ramkhelawan
Recruiter
030 200 88 79

Imane Boutayeb
Imane
Boutayeb
Recruiter
030 200 88 79

Nabil Lakback
Nabil
Lakbach
Recruiter
030 200 88 79

William Hulshof
William
Hulshof
Recruiter
030 200 88 79

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Fenneke Thors

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Maurice Lindaart

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities

Herre Trujillo

Coach arbeid en gezondheid