Het Leer Domein
  1. Home
  2. Het Leer Domein

Impuls voor ontwikkeling

In Het Leer Domein brengen wij al onze opleidingen, trainingen en cursussen samen in een online leeromgeving. Eigen regie is een van de voorwaarden om de volgende loopbaanstap te kunnen zetten bij Het Publieke Domein, Het Onderwijs Domein, De Impuls voor de Zorg. Bij ons kan elke medewerker gebruikmaken van Het Leer Domein.

Meer dan 1000 Leermogelijkheden

Onze online leeromgeving geeft toegang tot meer dan 1000 verschillende leermodules. Er is altijd wel een cursus of training binnen Het Leer Domein die bij jou past, als Impuls voor jouw ontwikkeling.

Laatste ontwikkelingen bijhouden

Je maakt je eigen keuzes en volgt in je eigen tempo de cursus of opleiding die bij jou past. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied of doe je juist kennis op in nieuwe gebieden. Je kunt dus vernieuwen, verbreden en/of verdiepen; de keuze is aan jou.

Verschillende leervormen

In Het Leer Domein hebben we verschillende leervormen: van E-learning tot Video feedback – het zit er allemaal in. Misschien luister jij liever naar een Podcast om meer te weten te komen over een bepaald onderwerp? Ook dit kan via Het Leer Domein.

Bied je medewerker perspectief met onze dienst contractovername.

Benieuwd naar de opties?

Meer informatie

Share This