Jouw ontwikkeling in eigen hand

Soms past het jasje niet meer, je bent toe aan iets anders, misschien elders. De vraag die dan naast alle andere emoties speelt, is: hoe ga je om met jouw zijn, jouw talent, jouw kennis, jouw opgebouwde ervaring?

Bij verandering bevind je je meestal in een veranderingsfase. Dit is een hele uitdaging en zeker ook een lastige en onzekere situatie, die veel energie kan vragen. Werkgevers zijn veeleisender, kritisch en op zoek naar meerwaarde, waarbij zij hier tegenover vaak een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd stellen. Inzicht krijgen in jouw succesfactoren en faalrisico’s, het vertalen van jouw toegevoegde waarde en zorgen dat je onderscheidend bent, creëert zelfvertrouwen. Het Publieke Domein ondersteunt jou in de veranderingsfase op weg naar het verkrijgen van (meer) zelfvertrouwen met betrekking tot jouw loopbaan en het verkrijgen van nieuw perspectief. Dit doen wij met een vaste arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en behoud van het opgebouwde ABP pensioen.

Om succesvol de volgende stap in jouw loopbaan te kunnen zetten is beheersing van de eigen vakdiscipline vaak niet meer voldoende. Wij ondersteunen je bij herbezinning, ontdekken waar jouw dromen en ambities liggen, het maken van keuzes hierin en begeleiding bij het realiseren van de gemaakte keuzes om uiteindelijk tot de juiste beslissingen te komen.

Het Publieke Domein bied je hierbij de mogelijkheid om de regie over jouw loopbaan en toekomst in eigen hand te nemen. Dit doen wij door het Duurzaam Inzetbaarheid Traject DIT onder begeleiding van een ervaren adviseur aan te bieden en je te koppelen aan een ervaren loopbaancoach. Hierbij wordt gestreefd naar een scherp inzicht in jouw intrinsieke waarden, de impact van jouw keuzes op de omgeving en daarin zo effectief mogelijk handelen. Het tempo van veranderingen in de publieke sector of daarbuiten is zo hoog dat professionaliteit betekent ervoor zorgen dat je blijft leren. Dat is precies wat wij met het DIT en de persoonlijke begeleiding van de loopbaancoach bij Het Publieke Domein beogen. De ondersteuning en begeleiding van Het Publieke Domein vindt niet alleen plaats bij het verwerven van een nieuwe functie of opdracht, maar vindt gedurende jouw hele carrière plaats. Dit houdt in dat wij elkaar gedurende jouw gehele verdere loopbaan scherp zullen blijven houden op verbetering en verdieping, om zo het beste uit jouw talenten en kwaliteiten te halen.

Zo kan je weer met plezier en energie naar jouw werk.      

 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.