Kennisverrijking

Trainingen

Doelgericht verbeteren

Heldere communicatie, sterke netwerken en teamwelzijn zijn essentieel in de publieke sector. Het Publieke Domein biedt daarbij gerichte ondersteuning door praktijkgerichte trainingen: het effectief presenteren van ideeën, het uitbreiden van professionele netwerken en het bevorderen van een positieve teamdynamiek. 

De workshops

Onze aanbod omvat drie kernworkshops: ‘Pitchen & Presenteren’, waar deelnemers leren om hun ideeën helder en overtuigend over te brengen; ‘LinkedIn’, gericht op het optimaliseren van online professionele profielen en netwerken; en ‘Werkgeluk voor Teams’, waar teams strategieën ontwikkelen om samenwerking en tevredenheid op de werkvloer te verbeteren. Elke workshop is interactief en op maat gemaakt, ontworpen om deelnemers te voorzien van direct toepasbare vaardigheden en kennis.

Het resultaat

De resultaten van onze trainingen zijn direct merkbaar: deelnemers verlaten de workshops met verbeterde presentatievaardigheden, een sterker online aanwezigheid en strategieën om het werkgeluk binnen hun teams te verhogen. Deze vaardigheden dragen bij aan een verhoogde persoonlijke effectiviteit, betere professionele zichtbaarheid en een positievere werkomgeving, wat de algehele prestaties van de organisatie ten goede komt.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst of wenst u meer informatie te ontvangen?

Gelieve uw gegevens achter te laten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info
Veelgestelde vragen

Persoonlijke ontwikkeling is cruciaal in de publieke sector omdat het medewerkers in staat stelt om effectiever te reageren op veranderingen en uitdagingen. Onze workshops bieden gerichte vaardigheidstraining en zelfinzicht, wat essentieel is voor aanhoudende professionele groei. Door het ontwikkelen van presentatievaardigheden, netwerkstrategieën en een positieve teamcultuur, stellen we medewerkers in staat hun potentieel te maximaliseren en een grotere bijdrage te leveren aan hun organisatie.

De workshops zijn specifiek ontworpen om de communicatie en samenwerking binnen teams te verbeteren. Door interactieve oefeningen en praktische toepassingen bieden we teams de tools en strategieën om effectiever samen te werken, conflicten te beheersen en een inclusieve werkcultuur te bevorderen. Dit leidt tot sterkere teambanden, verhoogde productiviteit en een positievere werkomgeving.

De integratie van online professionele netwerken in personeelsontwikkelingsstrategieën is essentieel voor de zichtbaarheid en carrièregroei van medewerkers in de publieke sector. Onze workshop, gericht op het effectief gebruik van LinkedIn, voorziet medewerkers van de nodige vaardigheden om hun digitale voetafdruk te vergroten. Dit stelt hen niet alleen in staat om waardevolle professionele relaties op te bouwen, maar versterkt ook de aanwezigheid en invloed van hun organisatie online.

Bekijk ook de andere modules

Begeleiding

Coaching

Assesments

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Fenneke Thors

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Maurice Lindaart

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities

Herre Trujillo

Coach arbeid en gezondheid