Kennisverrijking

Coaching

Aanpassen, innoveren en presteren

Coaching in de publieke sector is van onschatbare waarde; het verhoogt het zelfbewustzijn van individuele medewerkers, scherpt de effectiviteit van leiderschap aan en smeedt een sterk teamverband. Deze persoonlijke en collectieve ontwikkeling is de sleutel tot een organisatie die zich aanpast, innoveert en presteert. En daar vaart de gehele publieke sector wel bij.

De coaching

Ons coachingaanbod omvat drie specifieke trajecten: Coaching voor Professionals, gericht op individuele groei en carrièreontwikkeling door persoonlijke vaardigheden en zelfinzicht te versterken. Executive Coaching, afgestemd op de unieke behoeften van leiders, focust op het verdiepen van leiderschapscompetenties en strategisch denken. Teamcoaching is ontworpen om de teamdynamiek te optimaliseren, de samenwerking te versterken en gezamenlijke doelstellingen te realiseren, wat leidt tot een verhoogde teamcohesie en prestaties.

Het resultaat

De impact van onze coachingprogramma’s is tastbaar: individuele medewerkers ontwikkelen een groter zelfbewustzijn en professionele vaardigheden, leiders transformeren hun benadering tot meer effectief en inspirerend leiderschap, en teams bouwen aan een cultuur van vertrouwen, open communicatie en gezamenlijke verantwoordelijkheid. Ontwikkelingen die direct bijdragen aan een meer adaptieve, innovatieve en prestatiegerichte publieke sector.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst of wenst u meer informatie te ontvangen?

Gelieve uw gegevens achter te laten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info
Veelgestelde vragen

Medewerkers profiteren van coaching door een verhoogd zelfbewustzijn en verbeterde persoonlijke vaardigheden, essentieel voor hun groei en carrièreontwikkeling. Dit traject versterkt hun vermogen om uitdagingen aan te gaan, verbetert hun besluitvorming en stelt hen in staat om met meer vertrouwen en effectiviteit bij te dragen aan hun organisatie.

Executive coaching speelt een cruciale rol in het transformeren van leiderschap binnen organisaties door leiders te voorzien van diepgaande inzichten in hun leiderschapsstijl en -competenties. Het focust op het aanscherpen van strategisch denken en het ontwikkelen van een meer effectieve, inspirerende benadering tot leiderschap. Dit stelt leiders in staat om positieve veranderingen te stimuleren, een visie te creëren die medewerkers motiveert, en een omgeving te cultiveren waarin innovatie en prestatie floreren.

Teamcoaching heeft een directe impact op het verbeteren van de werkomgeving door het optimaliseren van teamdynamiek en het versterken van samenwerking. Door te focussen op het bouwen van een cultuur van vertrouwen, open communicatie, en gezamenlijke verantwoordelijkheid, worden teams hechter en prestatiegerichter. Dit traject leidt tot de realisatie van gezamenlijke doelstellingen en draagt bij aan het ontwikkelen van een veerkrachtige, flexibele organisatiecultuur die innovatie en prestaties bevordert.

Bekijk ook de andere modules

Begeleiding

Trainingen

Assesments

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Fenneke Thors

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Maurice Lindaart

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities

Herre Trujillo

Coach arbeid en gezondheid