Exclusieve posities

Nieuwe positie, zelfde impact

Toptalent is altijd een optie

Het Publieke Domein verbindt de dynamische behoeften van het Nederlandse openbare bestuur met de unieke talenten van professionals, gericht op de realisatie van een inclusieve en slagvaardige overheid. Wij begrijpen de constante dynamiek van onze samenleving en de noodzaak voor ambtenaren om mee te bewegen, waarde toe te voegen en impact te maken. Onze dienst Exclusieve posities speelt in op deze behoefte door topfuncties binnen de overheid te vervullen.  

Wij bieden toegang tot een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde kandidaten, waarvan wij de ambities, leiderschapsstijlen en persoonlijke compatibiliteit nauwkeurig afstemmen op uw organisatie.

Door bovendien in te zetten op diversiteit en inclusiviteit, werken we samen aan de overheid van de toekomst: een omgeving waar iedereen met voldoening kan bijdragen aan een betere samenleving voor ons allemaal.

Onze dienst ‘Exclusieve posities’ versterkt uw leiderschapsteam met topfunctionarissen – directieleden, managers en toezichthouders – die niet alleen strategisch en met visie opereren, maar ook een hart hebben voor publieke waarden. Met meer dan 20 jaar aan ervaring begrijpt Het Publieke Domein de dynamiek en eisen die gesteld worden aan de leiders van morgen. Zo bouwen we samen aan een toekomstbestendige overheid. 

Topkandidaten op sleutelposities

Ons team, afkomstig uit de publieke sector, begrijpt de unieke uitdagingen en behoeften van uw organisatie, wat resulteert in betere matches.

Onze jarenlange ervaring in de publieke sector zorgt voor diepgaand inzicht in wat essentieel is voor succesvolle plaatsingen in sleutelposities.

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de publieke sector kunnen we snel de beste kandidaten voor uw sleutelposities identificeren en benaderen.

Integriteit staat centraal in onze benadering, waarbij eerlijkheid en open communicatie zorgen voor betrouwbare en ethische werving- en selectieprocessen.

Geen passende positie gevonden?

Laat uw profiel achter voor toekomstige Exclusieve posities.

Veelgestelde vragen

Wij voeren een grondige behoefteanalyse uit van zowel de functie als uw organisatiecultuur. Daarnaast zetten we diepgaande gesprekken en assessments in om de match tussen de kandidaat en uw organisatie te verzekeren.

Onze aanpak is uniek doordat ons team bestaat uit professionals met ervaring in de publieke sector. We combineren deze expertise met een uitgebreid netwerk en een diepgaand begrip van de sector om de meest geschikte kandidaten te identificeren.

De tijd om een vacature te vervullen kan variëren afhankelijk van de complexiteit en het niveau van de functie. Over het algemeen streven we ernaar om binnen 8 tot 12 weken een passende kandidaat te presenteren.

Vertrouwelijkheid en integriteit zijn voor ons van het hoogste belang. We hanteren strikte privacyprotocollen om de gegevens van zowel opdrachtgevers als kandidaten te beschermen gedurende het gehele proces.

Wij werken nauw samen met u gedurende het gehele proces. Dit omvat regelmatige updates, het gezamenlijk beoordelen van kandidaatprofielen, en het afstemmen over de voortgang en besluitvorming.

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities