Contractovername

Zelfstandig ondernemerschap

Ambities realiseren

Bij Het Publieke Domein ondersteunen we medewerkers in hun professionele transitie, met focus op zelfontdekking en het verkrijgen van nieuwe inzichten. Onze benadering biedt stabiliteit door een vaste aanstelling en pensioenvoorziening, en begeleidt medewerkers naar het realiseren van hun loopbaanambities.

Het traject

Het traject begint met een grondige intake, gevolgd door het KernTalenten-assessment om diepgaande inzichten in persoonlijke drijfveren en potentieel te onthullen. Diepte-interviews en een e-Portfolio bouwen voort op deze basis, waardoor medewerkers hun competenties helder in kaart brengen en zich effectief presenteren in de arbeidsmarkt.

Het resultaat

Medewerkers worden aangemoedigd om proactief stappen te zetten in hun loopbaan, met de vaardigheden om zich authentiek en overtuigend te presenteren aan toekomstige werkgevers of opdrachtgevers. Dankzij inzicht in hun unieke talenten, drijfveren en ontwikkelbehoeften zijn ze daar toe in staat.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst of wenst u meer informatie te ontvangen?

Gelieve uw gegevens achter te laten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info
Veelgestelde vragen

Deelnemers krijgen diepgaand inzicht in hun talenten, drijfveren en ontwikkelbehoeften, waardoor ze doelgericht hun loopbaan kunnen sturen. Ze leren zich authentiek en krachtig te presenteren aan werkgevers of opdrachtgevers. Dit traject vergroot hun kans op het realiseren van loopbaanambities door een helder loopbaanpad.

Dit traject is ontworpen om ondersteuning te bieden aan een breed scala aan professionals, inclusief diegenen die een carrièreswitch overwegen of momenteel geen werk hebben. De dienst is gericht op het empoweren van alle deelnemers, ongeacht hun huidige professionele situatie, om hun loopbaanambities te realiseren.

Zelfstandig Ondernemerschap onderscheidt zich door de unieke combinatie van stabiliteit (via een vaste aanstelling en pensioenvoorziening) en een persoonlijke ontwikkelingsbenadering, gericht op zelfontdekking en diepgaand inzicht in individuele talenten en drijfveren. Het gebruik van het KernTalenten-assessment en een op maat gemaakt e-Portfolio zorgt voor een grondige en individuele aanpak die medewerkers niet alleen helpt hun competenties te identificeren maar hen ook strategisch positioneert op de arbeidsmarkt.

Bekijk ook de andere modules

Duurzaam Inzetbaarheidstraject

Executive Traject

vitaliteitstraject

Vitaliteitstraject

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Fenneke Thors

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Maurice Lindaart

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities

Herre Trujillo

Coach arbeid en gezondheid