Kennisverrijking

Vitaliteitstraject

Met energie terug naar de arbeidsmarkt

Versterk het welzijn en de veerkracht van uw team met ons Vitaliteitstraject, specifiek ontwikkeld voor medewerkers in de publieke sector die streven naar meer voldoening, plezier en zingeving in hun professionele leven.

Het traject

Uw medewerker start met een persoonlijke nulmeting, gevolgd door een intakegesprek, om zijn huidige situatie en behoeften te begrijpen. Op basis hiervan ontvangt hij een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma. Gedurende het 16-weken durende traject werkt uw medewerker, onder begeleiding van deskundigen en psychologen, aan persoonlijke groei en duurzaam herstel. Dit gebeurt via bewezen gedragstherapie en een oplossingsgerichte benadering, met als doel het verbeteren van welzijn en werkprestaties.

Het resultaat

Na afloop van het traject beschikt uw medewerker over een uitgebreid persoonlijk actieplan, gericht op het behouden van vitaliteit en welzijn op lange termijn. Dit plan is het resultaat van intensieve begeleiding, zelfreflectie en praktische opdrachten. Met deze hernieuwde energie, inzichten en vaardigheden is uw medewerker optimaal toegerust om zijn functie binnen uw organisatie niet alleen effectief, maar ook met hernieuwd plezier en engagement uit te voeren. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en verhoogt zowel individuele als collectieve prestaties.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst of wenst u meer informatie te ontvangen?

Gelieve uw gegevens achter te laten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info
Veelgestelde vragen

Het Vitaliteitstraject is ontworpen om deelnemers te ondersteunen in het verhogen van hun fysieke, mentale en emotionele welzijn. Door middel van gepersonaliseerde begeleiding en praktische oefeningen wordt gefocust op het verbeteren van levenskwaliteit, stressmanagement en het bevorderen van een gezonde leefstijl.

Het traject kan diverse componenten omvatten, zoals workshops over voeding en beweging, sessies gericht op mentaal welzijn en stressreductie, en coaching om persoonlijke doelen op het gebied van vitaliteit te stellen en te behalen. Deelnemers leren praktische vaardigheden voor duurzame veranderingen in hun dagelijks leven.

Na afronding van het traject kunnen deelnemers een verbeterde fysieke gezondheid, verhoogd energieniveau, beter stressmanagement en een algeheel gevoel van welzijn verwachten. Het traject biedt de tools en kennis om een evenwichtiger en gezonder leven te leiden, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Bekijk ook de andere modules

Duurzaam Inzetbaarheidstraject

Executive Traject

Zelfstandig ondernemerschap

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Fenneke Thors

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Maurice Lindaart

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities

Herre Trujillo

Coach arbeid en gezondheid