Kennisverrijking

Duurzaam Inzetbaarheidstraject

Inzicht in talenten, drijfveren en ontwikkelbehoeften

Bij Het Publieke Domein ondersteunen we medewerkers in hun professionele transitie, met focus op zelfontdekking en het verkrijgen van nieuwe inzichten. Onze benadering biedt stabiliteit door een vaste aanstelling en pensioenvoorziening, en begeleidt medewerkers naar het realiseren van hun loopbaanambities.

Het traject

Het traject begint met een grondige intake, gevolgd door het KernTalenten-assessment om diepgaande inzichten in persoonlijke drijfveren en potentieel te onthullen. Diepte-interviews en een e-Portfolio bouwen voort op deze basis, waardoor medewerkers hun competenties helder in kaart brengen en zich effectief presenteren in de arbeidsmarkt.

Het resultaat

Medewerkers verkrijgen diepgaand inzicht in hun unieke talenten, drijfveren en ontwikkelbehoeften, wat leidt tot een versterkte persoonlijke en professionele identiteit. Ze worden aangemoedigd om proactief stappen te zetten in hun loopbaan, met de vaardigheden om zich authentiek en overtuigend te presenteren aan toekomstige werkgevers of opdrachtgevers.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst of wenst u meer informatie te ontvangen?

Gelieve uw gegevens achter te laten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info
Veelgestelde vragen

Na de intake volgen diepte-interviews en het opbouwen van een e-Portfolio, die samen de basis vormen voor medewerkers om hun competenties duidelijk in kaart te brengen. Deze stappen ondersteunen medewerkers in het effectief presenteren van zichzelf in de arbeidsmarkt en het realiseren van hun loopbaanambities.

De intake van het Duurzaam Inzetbaarheidstraject omvat een grondige kennismaking, gericht op het begrijpen van de individuele behoeften en doelen van de medewerker. Dit wordt gevolgd door het KernTalenten-assessment, bedoeld om diepgaande inzichten in persoonlijke drijfveren en potentieel te verkrijgen.

Medewerkers verkrijgen diepgaand inzicht in hun unieke talenten, drijfveren en ontwikkelbehoeften, leidend tot een versterkte persoonlijke en professionele identiteit. Ze worden uitgerust met de vaardigheden om zich authentiek en overtuigend te presenteren aan toekomstige werkgevers of opdrachtgevers, en worden aangemoedigd om proactief stappen te zetten in hun loopbaan.

Bekijk ook de andere modules

Executive Traject

vitaliteitstraject

Vitaliteitstraject

Zelfstandig ondernemerschap

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Fenneke Thors

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Maurice Lindaart

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities

Herre Trujillo

Coach arbeid en gezondheid