Kennisverrijking

Executive Traject

Bouwen aan nieuwe vorm van leiderschap

Begeleid overheidsexecutives naar zinvol en impactvol leiderschap, perfect afgestemd op de hedendaagse maatschappelijke behoeften en veranderende eisen. Ons programma is ontworpen om leiders te ondersteunen bij het navigeren door complexe uitdagingen, het stimuleren van creativiteit binnen teams, en het opbouwen van sterke verbindingen met hun omgeving, terwijl ze een nieuwe vorm van leiderschap ontwikkelen.

Het traject

Het programma start met een intake en persoonlijke kennismaking, gevolgd door een Leadership Assessment. Via tussentijdse opdrachten en diepgaande analyses koppelen we persoonlijke inzichten aan leiderschapskwaliteiten, om zo te werken aan complexe vraagstukken, creativiteit, emotionele intelligentie, externe verbinding en innovatief leiderschap.

Het resultaat

De executives ontwikkelen een geavanceerd begrip van complexiteit, creativiteit in leiderschap, emotionele invloed, externe verbinding en vernieuwing in leiderschap. Dit stelt hen in staat om effectief te navigeren in hun rol, met een vernieuwde visie en strategie die past bij de hedendaagse uitdagingen.

Bent u geïnteresseerd in deze dienst of wenst u meer informatie te ontvangen?

Gelieve uw gegevens achter te laten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer info
Veelgestelde vragen

Het intakeproces omvat een persoonlijke kennismaking en een Leadership Assessment, ontworpen om deelnemers en hun leiderschapscompetenties grondig te begrijpen. Dit vormt de basis voor het gepersonaliseerde ontwikkelingspad.

Via tussentijdse opdrachten en diepgaande analyses worden persoonlijke inzichten aan leiderschapskwaliteiten gekoppeld. Dit benadrukt het werken aan complexe vraagstukken, het verbeteren van creativiteit, emotionele intelligentie, externe verbinding, en het stimuleren van innovatief leiderschap.

Deelnemers ontwikkelen geavanceerd begrip van complexiteit en creativiteit in leiderschap, emotionele invloed, externe verbinding en innovatie. Ze zijn uitgerust om effectief te navigeren in hun leiderschapsrollen, met een vernieuwde visie en strategie├źn voor hedendaagse uitdagingen.

Bekijk ook de andere modules

Duurzaam Inzetbaarheidstraject

vitaliteitstraject

Vitaliteitstraject

Zelfstandig ondernemerschap

Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Fenneke Thors

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Maurice Lindaart

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities

Herre Trujillo

Coach arbeid en gezondheid