Diensten

Voor elkaar

Met onze diensten Kennisverrijking, Contractovername,  De flexibele ambtenaar en Exclusieve posities zorgen wij dat talent voor de publieke sector behouden blijft, doorontwikkeld en gewaardeerd wordt. Wij zijn van de sector voor de sector. Met elkaar, voor elkaar.  
 

Contractovername biedt een naadloze transitie waarbij een medewerker uit dienst treedt en in vaste dienst bij ons komt, met behoud van arbeidsvoorwaarden. Met intensieve begeleiding, coaching en opleidingen maken wij de volgende stap in ieders carrière in de publieke sector mogelijk.

Flexibele ambtenaren zien duurzame inzetbaarheid en flexibiliteit als cruciaal voor hun groei en het behalen van resultaten. Ze werken op verschillende plekken binnen meerdere overheidsinstanties. Met de zekerheid van een vast contract, salaris en pensioen.

Het Publieke Domein specialiseert zich in het werven en selecteren van toptalent voor sleutelposities binnen de publieke sector, waarbij we ambities en leiderschapskwaliteiten afstemmen op uw organisatiebehoeften.

Blijven leren en ontwikkelen is essentieel voor elke ambtenaar en cruciaal binnen de publieke sector. Onze dienst ‘Kennisverrijking’ speelt in op deze behoefte en biedt een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden.