Het Publieke Domein, voor elkaar.

De Nederlandse overheid bestaat uit mensen die iedere dag opnieuw hun kennis, ervaring en motivatie inzetten voor onze samenleving. Een samenleving die voortdurend in beweging is en dus vraagt om ambtenaren die meebewegen en waarde toevoegen op plaatsen waar daar vraag naar is.

Het Publieke Domein werkt aan een slagvaardige overheid waar mensen met voldoening impact maken: voor henzelf, voor de ander en voor elkaar.

Werken voor
Het Publieke Domein

Ben je werkzaam in de publieke sector en ben je op zoek naar een nieuwe manier van werken? Heb je behoefte aan nieuwe uitdagingen? Dan ben je bij Het Publieke Domein aan het goede adres.

Werken met
Het Publieke Domein

Bent u op zoek naar professionals met de juiste expertise, energie en drive? Naar toegevoegde waarde en een serieuze gesprekspartner? Dan bent u bij Het Publieke Domein aan het goede adres.

Ervaringen

Nieuws
Heeft u nog vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op via ons contactformulier, per email of telefoon. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de juiste oplossingen.

Fenneke Thors

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Maurice Lindaart

Adviseur Arbeid & Mobiliteit

Veroniek Smits

Adviseur Exclusieve posities

Herre Trujillo

Coach arbeid en gezondheid

Alen Babiç

Recruiter

Ashmie Ramkhelawan

Recruiter

Nabil Lakbach

Recruiter

William Hulshof

Recruiter